Blog

Scrapbooka med dina barn

Något många som börjar med scrapbooking glömmer bort är att bjuda in sina barn att delta i aktiviteten. De flesta barn älskar att pyssla och skulle göra ett precis lika fint jobb som vilken vuxen som helst. Anpassa scrapbookingen och pysslet efter dina barns ålder och ni har den perfekta, gemensamma aktiviteten.

Genom att erbjuda dina barn att klippa och klistra tillsammans med dig medan du scrapbookar kan ni spendera en fin, kvalitativ stund tillsammans. Dessutom kan du få hjälp med att sortera dina pennor och lim.

Dina barn kan använda allt det material som blir över när du scrapbookar. På så sätt behöver det inte gå till spillo. Såväl papper och mönster som klistermärken brukar bli överflödiga och kan användas av barn. Det finns dessutom speciella saxar som är barnvänliga. På så sätt kan ni klippa ut mönster tillsammans.

Scrapbooking är den perfekta sysselsättningen för hela familjen. Dessutom är det en perfekt aktivitet för barn som behöver öva på sin fingerfärdighet och motorik. Det är en utvecklande aktivitet med kreativt lärande eftersom de får tänka ut vilka färger och mönster som passar tillsammans. Dessutom kan ni ha riktigt roligt tillsammans under tiden.

fusion