Blog

Inköp av material

Var ska du då hitta allt det material du behöver till din scrapbooking? Idag är scrapbooking ett så pass utbrett intresse att det är relativt enkelt att hitta material.

Du kan börja med att vända dig till din lokala bokhandel som säkerligen har ett litet utbud. Om du bor i en större stad kanske du har en leksaksbutik med pyssel eller varför inte en renodlad hobbybutik såsom Panduro i närheten. Dessa kan ge dig en bra start med sitt utbud.

I större städer finns det många butiker med pysselmaterial så att du kan klämma och känna på det du vill köpa. Du kan även hitta ett riktigt brett utbud i olika webbshoppar online. Här finns ett utbud du aldrig kommer hitta i fysiska butiker då de är mer begränsade. Online finns en stor variation och ofta går det riktigt snabbt att få hem beställningar.

Om du vill tänka på miljön kan du köpa andra människors material på till exempel Blocket eller Tradera. Om du vill hitta mer unika produkter kan du klicka hem dessa från amerikanska sidor såsom Amazon. Då blir du garanterat ensam i din vänkrets med materialet och du kan skapa riktigt fina projekt.

fusion