Blog

Hantverkare: marknadsföra ditt företag med reklamprodukter

Ett smart sätt att marknadsföra ditt företag är genom reklamprodukter. Du har en byggfirma, är golvläggare, målare eller har någon annan slags hantverksfirma och vill naturligtvis att kunderna ska vända sig till dig. Investera i reklamprodukter, så kommer dina kunder lättare komma ihåg dig.

Reklamprodukter

Reklamprodukter är mycket användbara när du vill marknadsföra ditt företag. Du kan använda dem på en mängd olika sätt. Du trycker upp jackor, t-shirt och byxor till dig själv och dina medarbetare. När du sedan går in på ICA och handlar i arbetskläderna, så gör du indirekt reklam för företaget. När du går hem till en kund så behöver de inte undra vad ditt företaget egentligen heter. Din logga syns väldigt lätt. Vi människor är mycket visuella och att upprepade gånger se en logga eller en företagstext, är sådant som gör att vi kommer ihåg företaget. Firman som vi sedan kontaktar när vi behöver hjälp. Reklamprodukter är också smarta gåvor. En kund kommer förbi företaget och samtidigt som den betalar så räcker du fram en snygg mugg med er logga. Gå in på medtryck.com som har en mängd olika reklamprodukter som du kan välja mellan som: väskor, påsar, paraplyn, naturligtvis kläder, musmattor och godis.

Ge bort reklamprodukter

Vilken slags reklamprodukt du ska satsa på beror till viss del på vilket slags företag som du har. Som hantverkare är muggen, pennan, multiverktyget och tumstocken väldigt bra produkter. Muggen och kepsen är riktiga klassiker. Det är två mycket användbara prylar som folk använder i sin vardag. Detsamma gäller pennan och tumstocken. De bästa produkterna att ge bort är sådana som folk inlemmar i sitt vardagsliv. Du ger bort en mugg. Kunden tar emot den och åker sedan vidare till sitt jobb. Inser att det är bra med en egen mugg på jobbet och ställer in den i skåpet. Sedan kommer den kunden att indirekt göra reklam för ditt företag gentemot alla sina arbetskamrater utan att ens tänka på det. Det gäller alla reklamprodukter. Det är också därför som du inte behöver satsa på så ovanliga reklamprodukter som hantverkare. Du har ju ett stort kundunderlag och du är i en bransch med mycket konkurrens. Då blir det viktigare för dig att ha loggan och mobilnumret på prylar som du enkelt kan ge bort och som du vet att kunderna kommer att använda. Du ger bort en penna. Kunden lägger den lite tankspritt i sin bil. Troligtvis använder de pennan någon gång i emellanåt. När de då sitter i sin bil och tänker på vilken hantverkare de ska ringa för att få huset målat, golvet slipat eller dra nya ledningar, så är chansen stor att de omedvetet kommer att tänka på ditt företag. Tar upp pennan, ser numret och ringer.

fusion